Rådgivere og medarbejdere

Thomas Blachpartner
Thomas har bl.a. arbejdet for kunder inden for energi, finans, fonde, forsknings-institutioner, fødevarer, infrastruktur, kultur, organisationer og sundhed.

Inden etableringen af Firstline Communication i 2005 havde Thomas M. Blach flere ledende poster i Burson-Marsteller – chef for B-M Bruxelles, chef for Public Affairs Europe, Co-CEO Europe og medlem af Burson-Marstellers Global Executive Board. Thomas har desuden været direktør for kommunikationsvirksomheden Publicity.

Thomas er formand for Fountain House Fonden og medlem af bestyrelsen for Mødrehjælpen. Han er desuden censor på Roskilde Universitet (RUC). Thomas er cand.mag. i nordisk sprog og litteratur samt religionssociologi fra Københavns Universitet.

+ 45 4054 9698, tb@firstline.dk

 

Rådgivere og medarbejdere

Ole Schmidt Pedersen, partner
Ole arbejder især inden for den finansielle sektor, infrastruktur, skovbrug, detail-handel, turisme og kommuner.

Ole  har tidligere været kommunikationsdirektør i Post Danmark, kommunikationschef i Finansrådet og journalist på Berlingske Tidende og Børsens Nyhedsmagasin. Ole Schmidt Pedersen har desuden været formand for Dansk Kommunikationsforening i to perioder. Ole er journalist fra Danmarks Journalisthøjskole.

+ 45 4072 9330, os@firstline.dk

 

Rådgivere og medarbejdere

Lars Schevingpartner
Lars har blandt andet arbejdet for kunder inden for lægemidler, medicinsk teknologi, bygge og anlæg, shipping, olie og gas, infrastruktur, sport og kunst samt NGOer.

Lars har tidligere været chef for Burson-Marstellers Public Affairs afdeling i København samt Managing Director for B-M København. Lars har også været arkivar/museumsinspektør samt partner i Alpha Beta Kommunikationsrådgivning. Han er cand.mag. i historie og amerikanske studier fra Københavns Universitet.

+ 45 6023 5970, ls@firstline.dk